WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc Foundations in Clinical Psychology

AegeanCollegeΤο Aegean Omiros College διοργανώνει παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc Foundations in Clinical Psychology στις εγκαταστάσεις του (Βερανζέρου 3, Αθήνα) την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.


O τίτλος σπουδών πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις.


Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc Foundations in Clinical Psychology είναι η παροχή της απαραίτητης γνώσης και εμπειρίας που πρέπει να διαθέτουν οι απόφοιτοι ώστε να συνεργαστούν γόνιμα με άλλους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας.


Το πρόγραμμα διαρκεί 1,5 έτος, καλύπτει αμιγώς το επιστημονικό και εφαρμοσμένο κομμάτι της Κλινικής Ψυχολογίας και ο απόφοιτος αποκτά προσόντα συνεργάτη κλινικού ψυχολόγου. Δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα έχουν πτυχιούχοι Ψυχολογίας από εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, καθώς επίσης και πτυχιούχοι από συναφείς κλάδους υπό προϋποθέσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κλινική Πρακτική Άσκηση συνολικής διάρκειας 450 ωρών με την υποστήριξη ειδικά εκπαιδευμένων μεντόρων και λαμβάνει χώρα σε διαφορετικά κλινικά πλαίσια.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 38 06 166 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προφίλ

Το Aegean Omiros College είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, ενός δυναμικού ακαδημαϊκού οργανισμού με ιστορία 65 ετών που διακρίνεται για την παροχή εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.


Το κολλέγιο προσφέρει στους σπουδαστές του αναγνωρισμένα στη χώρα μας και διεθνώς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα απόλυτα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.


Μεταξύ άλλων, το Aegean Omiros College παρέχει ακαδημαϊκά προγράμματα στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Πληροφορικής, των Κοινωνικών Επιστημών, της Υγείας, και των Καλών Τεχνών. Το Κολλέγιο πρωτοπορεί επίσης στην παροχή προγραμμάτων σε ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς με άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας, όπως είναι τα Επαγγέλματα Υγείας.


Το Aegean Omiros College λειτουργεί με 'Αδεια Ίδρυσης βάσει του ΦΕΚ 1532/Β/27-07-2009 & 'Αδεια Λειτουργίας βάσει του ΦΕΚ 1311/Β/24-08-2010.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.