WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2013

ISTO διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “Crazy Business Ideas” διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το IST College το 2011 και είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τολμήσουν να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.

 

IST CrazyBI2013

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του Crazy Business Ideas τις δύο προηγούμενες χρονιές, την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, αλλά και το γεγονός ότι κύριο μέλημα του IST College είναι η καλλιέργεια και προώθηση ενός περιβάλλοντος που στηρίζει, ενθαρρύνει και καλλιεργεί την σύγχρονη επιχειρηματικότητα στους νέους, το IST College διοργανώνει το Crazy Business Ideas και το έτος 2013, θεσμοθετώντας πλέον το διαγωνισμό. O διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α).


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες, με έναρξη την 22η Φεβρουαρίου 2013 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής ιδεών την 12η Απριλίου 2013.


Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον διαγωνισμό, καθώς και τους όρους συμμετοχής σε αυτόν, παρακαλώ πολύ όπως απευθυνθείτε στο www.crazybusinessideas.gr.


Έχεις μία crazy ιδέα και ακόμη δεν την έχεις στείλει;


Μπες στο www.crazybusinessideas.gr, λάβε μέρος στον πιο crazy διαγωνισμό επιχειρηματικότητας & καινοτομίας και δες την ιδέα σου να γίνεται πράξη!


www.crazybusinessideas.gr. Γιατί μόνο τρελές ιδέες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύντομο Προφίλ: IST College

Το IST College, το πρώτο επιχειρησιακό κολλέγιο στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης, ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Διατηρεί από το 1992 συνεχή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise) για την υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, για την απόκτηση τίτλων σπουδών Bachelor’s και Master’s που χορηγούνται απευθείας από το University of Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα επιχειρησιακά πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.