WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Δημήτρης Χριστοδούλου μιλά στους μαθητές του «Πρότυπου Εκπαιδευτηρίου Αθηνών»

Protypo AthinonΟ διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας μαθηματικός και φυσικός, Δημήτρης Χριστοδούλου, που έχει τιμηθεί με τα κορυφαία ανά τον κόσμο βραβεία των μαθηματικών επιστημών, πρόκειται να επισκεφθεί το «Πρότυπο Εκπαιδευτήριο Αθηνών» και να συναντήσει τους μαθητές του την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 (Σκοπευτηρίου 17, Κορωπί / www.protipo-athinon.edu.gr).

 

Proskisi Xristodoulou

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομιλία του κ. Χριστοδούλου, καθηγητή Μαθηματικών και Φυσικής στο ΕΤΗ της Ζυρίχης και αποδέκτη του υψηλότερου βραβείου της Αμερικανικής Μαθηματικής Εταιρείας, με θέμα «Τα Μαθηματικά και η Φυσική – μια προσωπική εμπειρία».


Ο κ. Χριστοδούλου θα μιλήσει στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου μας για την επιστήμη των Μαθηματικών και της Φυσικής υπό το πρίσμα ενός χαρισματικού μαθητή που στα τέλη της δεκαετίας του ΄60 και ενώ ήταν ακόμα μαθητής έγινε δεκτός σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, για να δημοσιεύσει την πρώτη του εργασία στα 19 του και να λάβει το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Princeton το 1971 σε ηλικία μόλις 20 ετών !


Με ιδιαίτερη ανυπομονησία και χαρά περιμένουμε την επίσκεψή του σε ένα χώρο μάθησης, για να εισπράξει η νέα γενιά αυτό που επιζητεί, την επαφή με έναν κορυφαίο επιστήμονα – ερευνητή, που ακολουθώντας το όνειρό του άνοιξε νέες ατραπούς γνώσης ....

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.