WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μεταπτυχιακά Προγράμματα – Επαγγελματικό Εφόδιο στην Κρίση

IEK OmirosΈναρξη νέων τμημάτων: Φεβρουάριος 2013

 

Η Σχολή Υγείας κι Ανθρωπιστικών Επιστημών του AEGEAN OMIROS COLLEGE, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε συνεργασία με το University of Wales.

 

• MSc στην Προσχολική Αγωγή/ Ειδικές Ανάγκες.
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Προσχολική Αγωγή/ Ειδικές Ανάγκες απευθύνεται σε ευρύ φάσμα πτυχιούχων ή επαγγελματιών, όπως είναι οι παιδαγωγοί, οι δάσκαλοι, οι βρεφονηπιοκόμοι, οι σχολικοί σύμβουλοι, οι ψυχολόγοι, οι παιδοψυχολόγοι και οι λογοθεραπευτές που εργάζονται ή θα εργαστούν σε παιδικούς σταθμούς, ειδικά σχολεία, κέντρα αποκατάστασης, κέντρα ειδικής αγωγής, ξενώνες παιδιών με χρόνια προβλήματα υγείας κ.λπ. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες, ενώ η παρακολούθηση πραγματοποιείται κάθε 3ο Σαββατοκύριακο του μήνα.

 

• MSc στην Κλινική Ψυχολογία
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Κλινική Ψυχολογία διαρκεί 1,5 έτος, καλύπτει αμιγώς το επιστημονικό και εφαρμοσμένο κομμάτι της Κλινικής Ψυχολογίας κι ο απόφοιτος αποκτά προσόντα συνεργάτη κλινικού ψυχολόγου. Δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα έχουν πτυχιούχοι Ψυχολογίας από εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, καθώς επίσης και πτυχιούχοι από συναφείς κλάδους υπό προϋποθέσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κλινική Πρακτική Άσκηση συνολικής διάρκειας 450 ωρών με την υποστήριξη ειδικά εκπαιδευμένων μεντόρων και λαμβάνει χώρα σε διαφορετικά κλινικά πλαίσια.

 

Σημειώνεται ότι το Aegean Omiros College προσφέρει δωρεάν υποστήριξη στην Αγγλική γλώσσα στους σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδό τους, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ).

 

Η απόκτηση των παραπάνω τίτλων σπουδών δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους να διεκδικούν θέσεις στον δημόσιο τομέα, να έχουν τα μισθολογικά προνόμια με τους πτυχιούχους δημοσίων πανεπιστημίων ή ΤΕΙ και να έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τους αποφοίτους των ελληνικών δημόσιων ιδρυμάτων.

 

* Αυτός ο τίτλος σπουδών πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αποστείλατε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 3806166, 210 3800811 ή αποστείλατε e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.