WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Information Session στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

IHU finalΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος συνεχίζει τις ενημερωτικές παρουσιάσεις (information sessions), την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα.


Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, και θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.


Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές.


Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.


Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο 2013, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.


Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

14ο χλμ Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, Κόμβος Θέρμης

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.