WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΓΕΝΕΩΝ CAFÉ στη Σχολή Χατζήβεη

Xatzivei new80

Με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας της Σχολής Χατζήβεη οργανώνουμε Γενεών Café σε συνεργασία με το Σωματείο «Αξίες ζωής στην εκπαίδευση» και θέμα:

 

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ: «Μικροί, μεγάλοι και … μεγαλύτεροι»

 

Η συνάντηση αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος «Active Αgeing-Connecting Generations», που στοχεύει στη σύνδεση των γενεών στην οικογένεια, την επικοινωνία και τη δημιουργική συνεργασία τους.

 

Προσκαλούμε λοιπόν μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους … στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια) το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:00 – 20:00 σε μια ιδιαίτερη συνάντηση, όπου μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα θα ανακαλύψουμε τρόπους συνεργασίας και αλληλεπίδρασης των γενεών. Θα βιώσουμε αξίες και θα ανακαλύψουμε τρόπους για να μοιραστούμε σκέψεις και δράσεις ... με καθοδηγητές μας, τα μέλη του συλλόγου «Αξίες ζωής στην Εκπαίδευση».

 

Η συμμετοχή στη συνάντηση είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στη Γραμματεία της Σχολής. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2511371, Site: www.xatzivei.gr

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.