WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

PERCEPTION DYNAMICS - BEYOND BRANDING

IHU finalΕκδήλωση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος,

Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2013

 

-Πώς κατοχυρώνεται ένα brand στη συνείδηση του καταναλωτή;
-Τι είναι το νευρομάρκετιγκ;
-Γιατί η καινοτομία δεν είναι πανάκεια;

 

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, με τίτλο “PERCEPTION DYNAMICS - BEYOND BRANDING” και κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Φιλιππόπουλο (PhD on emotional brand engineering).

 

Το Νευρομάρκετινγκ είναι ένας νέος κλάδος του Μάρκετινγκ, ο οποίος χρησιμοποιεί ιατρικές τεχνολογίες, όπως τη functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI) (Μαγνητική Τομογραφία) για τη μελέτη των αντιδράσεων που προκαλούν στον εγκέφαλο τα διάφορα ερεθίσματα του Μάρκετινγκ.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στρατηγικού σχεδιασμού προϊόντων (MSc in Strategic Product Design) που προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος από το 2012. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου (www.ihu.edu.gr). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης εφόσον το ζητήσουν κατά την εγγραφή τους.

 

Λίγα λόγια για τον ομιλητή
Ο Φώτης Φιλιππόπουλος ίδρυσε την Delphi το Σεπτέμβριο του 2006, η οποία αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο Νευρομάρκετινγκ, στη Νευροοικονομία και στο Πολυαισθητικό Branding. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, της ESOMAR και του CIM και Διδάκτορας στο Νευρο-μάρκετινγκ στην Ευρώπη, στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο.

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.