WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Live the MBA MC EXPERIENCE today!

MC logoΖήσε την εμπειρία φοίτησης στο MBA του Mediterranean College για μια ημέρα!

 

Το Mediterranean College σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία φοίτησης στο ΜΒΑ του Mediterranean College, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00.

 

MED open day-MBA eflyer

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης που παρέχει το Κολέγιο και τη δομή του προγράμματος ΜΒΑ, να γνωρίσουν τους διδάσκοντες και να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό μάθημα από το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού.

 

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει ένα cocktail που θα πραγματοποιηθεί στο Ισόγειο του Mediterranean College. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107 (στάση Αγγελοπούλου), Αθήνα, τηλ: 210-8899600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.medcollege.edu.gr


To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.