WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Όταν η New Media Studies συνάντησε το Fashion Workshop

NMSΗ New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη και το Fashion Workshop by Vicky Kaya, δυο από τα πιο επιτυχημένα και σίγουρα πρωτοπόρα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη τους συνεργασία.

 

Fashion VKayaΗ New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη σε συνεργασία με μια από τις πιο κορυφαίες εταιρείες Social Media Marketing την White Space, δημιούργησαν μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων ‘’Social Media for fashion Professionals’’ ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους σπουδαστές του FWbVK.


White spaceOμάδα καθηγητών της New Media Studies και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της White Space δημιούργησαν μια σειρά σεμιναρίων που σκοπό είχαν την κατανόηση του ρόλου και της επίδρασης των Social Media στη βιομηχανία της μόδας.


Με απλή γλώσσα, και case studies από τις μεγαλύτερες επωνυμίες στο χώρο της μόδας (Armani, Louis Vuitton, GAP, ZARA) αναλύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές σε επίπεδο στρατηγικής και υλοποίησης ενεργειών.

 

NMS FVK 5Οι μαθητές είδαν επίσης πως τα social media έχουν επηρεάσει το Fashion Night Out, NY Fashion Week και μερικά ακόμα από τα κορυφαία events μόδας, ποιά η νέα δυναμική τους και πως την αξιοποιούν τα Super Brands και τα Fashion Media προς όφελος του καταναλωτή.


NMS FVK 6Ακόμη αναλύθηκαν στρατηγικές Personal Branding και δικτύωσης (Personal Networking) μέσα από το Twitter, το Facebook και το LinkedIn συγκεκριμένα για του σύγχρονους επαγγελματίες της μόδας, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα των Social Media ως στρατηγικό εργαλείο διαχείρισης και προώθησης της καριέρας των νέων επαγγελματιών.


Στο τέλος “δόθηκε” το “Social Media Tool box” το οποίο περιελάμβανε, τα must haves, twitter accounts, blogs, facebook pages, facebook apps, και mobile applications που πρέπει να έχει ο κάθε Fashion Professional.

 

NMS FVK 1  NMS FVK 2  NMS FVK 3  NMS FVK 4

 

 

 

Φωτογραφίες:

1. O διευθυντής της New Media Studies,κ. Φώτης Βασιλείου μαζί με την δημιουργό του Fashion WorkShop by Vicky Kaya, κ. Βίκυ Καγιά

2. Η κ.Βίκυ Καγιά συμβουλεύει τους σπουδαστές για το σωστό styling

3. Επαγγελματίες από το χώρο της ομορφιάς προετοιμάζουν τους σπουδαστές για την επαγγελματική τους φωτογράφιση

4. Επαγγελματίες από το χώρο της ομορφιάς επιμελούνται το μακιγιάζ των σπουδαστών πριν από τη φωτογράφιση

5. Επαγγελματίες από το χώρο της ομορφιάς τελειοποιούν την εξωτερική εμφάνιση των σπουδαστών

6. Ο διευθυντής της New Media Studies, κ. Φώτης Βασιλείου, η δημιουργός του Fashion WorkShop by Vicky Kaya, κ. Βίκυ Καγιά φωτογραφίζονται μαζί με τους σπουδαστές

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.