WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σπούδασε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Mediterranean College

MC logoΕάν για σένα ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων και αναζητάς το δρόμο που θα ακολουθήσεις για να έχεις επαγγελματική αποκατάσταση, το Mediterranean College σου προσφέρει μια εξαιρετική δυνατότητα που σου εξασφαλίζει πολλές προοπτικές για μια επιτυχημένη καριέρα. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στα νέα τμήματα που προσφέρει το Mediterranean College και θα ξεκινήσουν εντός Ιανουαρίου 2013.

 

MED psycho

Σε συνεργασία με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, το Mediterranean College προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών και όλα τα εχέγγυα για μια λαμπρή καριέρα.

Και φυσικά μετά τη λήψη του πτυχίου σου, αν θέλεις συνεχίζεις τις σπουδές σου για την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Εξάλλου η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχεις τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.