WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Επιλέξτε την ειδικότητα που σας ταιριάζει

MC logoΣπουδές σε επιστημονικά πεδία με μέλλον και επαγγελματική προοπτική στο Business School του Mediterranean College.

 

MED skyalker

Σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, προσφέρει αναγνωρισμένα Bachelor’s σε περιζήτητα επιστημονικά πεδία. Πρόκειται για προγράμματα σπουδών, που οδηγούν στην απόκτηση τίτλων σπουδών που είναι επαγγελματικά ισοδύναμοι με τους τίτλους των δημοσίων πανεπιστημίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, προσφέρει τη δυνατότητα στους απόφοιτους του Mediterranean College, να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα και να έχουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.

 

MED hiltonΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα, ιδιωτικός φορέας που συνεργάζεται με δημόσια βρετανικά πανεπιστήμια, προσφέρει ενάρξεις νέων προγραμμάτων σπουδών κατά το χειμερινό εξάμηνο.

Μόνο το Mediterranean College, σας προσφέρει την εξαιρετική δυνατότητα να σπουδάσετε στα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Ιανουαρίου 2013, στα πανεπιστημιακά προγράμματα του Business School του University of Derby, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing.

MED makro

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr

 

To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

 

MED DIOR* PHOTOS : Στιγμιότυπα  από τις δράσεις του «Employability Week», της πρώτης εβδομάδας Απασχολησιμότητας που διοργάνωσε το Mediterranean College, για τους φοιτητές του, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.