WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Information Session στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

IHU finalΤην Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (information session). Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.

 

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο 2013, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα. Σημειώνεται, ότι ο επόμενος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου 2013 και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

 

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.