WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος προσκεκλημένος των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη

KessarisΤα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη συνεχίζουν το πρόγραμμα των αφιερωμάτων τους και το μήνα Δεκέμβριο, όπως έχει ανακοινωθεί από τις αρχές της σχολικής χρονιάς. Έτσι, το Δεκέμβριο, μήνα αφιερωμένο από το σχολείο μας στον Εθελοντισμό, προσκεκλημένος της Διοίκησης και του προσωπικού των Εκπαιδευτηρίων θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου, ένα πρόσωπο βαθιά πνευματικό και ένας ιεράρχης που με το προσωπικό του παράδειγμα ζωής εμπνέει όποιον τον γνωρίζει.


Άλλωστε, η Ορθόδοξη Εκκλησία στο σύνολό της μας διδάσκει το εθελοντικό πνεύμα και την προσφορά στο συνάνθρωπο, σε μια περίοδο μάλιστα κατά την οποία τα κοινωνικά προβλήματα παραμένουν ιδιαίτερα οξυμμένα λόγω την οικονομικής κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.


Ο Σεβασμιώτατος κκ. Νικόλαος θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη, την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012.


«Στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη θέλουμε εκτός από γερές και ουσιαστικές βάσεις, οι μαθητές μας πάνω απ` όλα να διδαχθούν την ανθρωπιά και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Θεωρούμε πως και με αυτήν την πρωτοβουλία μας, να προσκαλέσουμε ένα πρόσωπο σεβαστό για το ήθος και την ανθρωπιστική του δράση στο σχολείο μας, οι μαθητές μας θα έχουν ένα ακόμη ερέθισμα προκειμένου να κάνουν τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ οδηγό στη ζωή τους» σχολίασε σχετικά ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων κ. Ηλίας Καίσαρης.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.