WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Στοχεύοντας στην αγορά εργασίας

MC logoΣπουδές στην Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College.


Εάν τώρα πρέπει να αποφασίσεις για τις σπουδές σου, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College σου δείχνει το δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης, προσφέροντάς σου επιλογές με τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Φεβρουαρίου 2013.


Σπούδασε σε περιζήτητα επιστημονικά πεδία που θα σε οδηγήσουν στην αγορά εργασίας, στη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College.


Το Mediterranean College σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις Μηχανολόγος Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός, σπουδάζοντας δίπλα σε εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, στα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει. Μεγάλες εταιρίες του κλάδου σε περιμένουν για την πρακτική σου άσκηση και την μετέπειτα επαγγελματική σου απορρόφηση. Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, σου προσφέρει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Εξάλλου η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα και να έχεις τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.

MED JP2 MED JB4

PHOTOS 1-2: Στιγμιότυπο από την Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Σχολής Μηχανικών στο Εργοτάξιο Κατασκευής Έργων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της εταιρείας J&P ΑΒΑΞ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.