WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Κατευθύνσεις Προγραμμάτων σε Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή και Φιλοσοφία από το E-Learning του ΕΚΠΑ

Kapodistriako elearningΤο e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως (μέσω Διαδικτύου) Εκπαίδευσης, ανακοινώνει τις εξής κατευθύνσεις προγραμμάτων με νέα εκπαιδευτικά αντικείμενα:

 

 

  • Παιδαγωγικά
  • Ειδική Αγωγή
  • Φιλοσοφία

Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κοινωνικούς λειτουργούς, γονείς, ψυχολόγους, φιλολόγους καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν μαθητοκεντρικές και φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

 

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εμπειρία.

Έναρξη Αιτήσεων 20/11/2012 – Έναρξη Μαθημάτων 4/2/2013

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: https://elearn.elke.uoa.gr όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.