WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτική Επίσκεψη φοιτητών Σχολής Πληροφορικής στην Intracom

mediterranΣτο πλαίσιο του Employability Week


Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία INTRACOM TELECOM.MED Intracom1

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια της INTRACOM και ενημερώθηκαν για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην εταιρία καθώς και για τις απαιτούμενες δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένας φοιτητής για να απασχοληθεί σε κάθε θέση.

MED Intracom2Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν σε εργαστήρια Τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών καθώς και εφαρμογών Πληροφορικής. Αναφορικά με τον τομέα των Τηλεπικοινωνιών επισκέφτηκαν τα εργαστήρια ανάπτυξης νέων προϊόντων, επαλήθευσης σωστής λειτουργίας συστημάτων, ασύρματων ραδιοζεύξεων και μικροηλεκτρονικής.

Οι φοιτητές που έχουν εξειδικευτεί σε εφαρμογές Πληροφορικής είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με επαγγελματίες προγραμματιστές, να ενημερωθούν για τα εργαλεία λογισμικού με τα οποία λειτουργεί η αγορά και να ξεναγηθούν στο εργαστήριο προγραμματισμού συστημάτων και στο εργαστήριο IPTV.

Περισσότερες Πληροφορίες: Mediterranean Colelge, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.