WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) για την οικονομία και την απασχόληση

mediterranΝέες επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές για εξειδικευμένα στελέχη στην παραγωγή και διαχείριση ενέργειας


To Mediterranean College, αντιλαμβανόμενο το σημαντικό ρόλο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την οικονομία της χώρας και γενικότερα της ΝΑ Ευρώπης, προσφέρει το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Professional Diploma in Energy Production and Management, που στοχεύει στην επαγγελματική εξειδίκευση αποφοίτων, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις επαγγελματικές προοπτικές στον τομέα της Ενέργειας και των ΑΠΕ.

 

MED mobile-energy-management

Το παραπάνω προσφερόμενο πρόγραμμα, έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας και τη ζήτηση σε θέσεις εργασίας και καλύπτει όλα τα γνωστικά πεδία, από τους τρόπους παραγωγής έως τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αναφέρεται σε όλες τις μορφές ενέργειας (συμβατικές, αιολική, ηλιακή, υδροηλεκτρική, γεωθερμία, βιομάζα, συμπαραγωγή). Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου «Level 7 Professional Diploma in Energy Production and Management», NCFE (UK) και με την υποστήριξη του Career Office του Mediterranean College και ενός δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μπορούν να διεκδικήσουν νέες θέσεις εργασίας σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 130 ώρες και η παρακολούθηση περιλαμβάνει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα ή Σάββατα.

 

Απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους μηχανικούς κάθε κατεύθυνσης καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της Ενέργειας και των ΑΠΕ. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, σχεδιαστές εγκαταστάσεων ενέργειας, τεχνικοί εγκαταστάσεων καθώς και τεχνικοί πωλήσεων εγκαταστάσεων. Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί εντός Νοεμβρίου 2012.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.