WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

IHU finalΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη), το οποίο ξεκινάει τον επόμενο κύκλο σπουδών στις 25 Ιανουαρίου 2013.

 

IHU EMBA

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA έχει σχεδιαστεί από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Αποσκοπεί στο να προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση και πρακτική κατάρτιση σε σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών.

Οι διδάσκοντες είναι διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων, κυρίως του εξωτερικού αλλά και της ημεδαπής, με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία, στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα χρηματοοικονομικά.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο αποτελεί το μοναδικό ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.


Σε ποιους απευθύνεται;

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλες ειδικότητες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι διετές μερικής παρακολούθησης (part-time). Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν μαθήματα τρεις ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή) για 16 τριήμερα. Έτσι, οι συμμετέχοντες δεν απομακρύνονται από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα για πολλές μέρες.


Ποια είναι τα απαιτούμενα προσόντα;

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου και εργασιακή προϋπηρεσία πλήρους απασχόλησης τουλάχιστον 2 ετών. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την Αγγλική γλώσσα.


Πληροφορίες:

Ο νέος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 25 Ιανουαρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα www.econ.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί προσωπική συνάντηση για αναλυτική ενημέρωση στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Κόμβος Θέρμης.

 

Ταυτότητα
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.