WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ TÜV AUSTRIA HELLAS & ΤΗΣ TÜV ACADEMY ΜΕ ΤΟ ELEARNING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

TUVAustriaH TÜV AUSTRIA HELLAS, από τους πρωτοπόρους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό και μεγάλο έργο και στον τομέα της εκπαίδευσης, έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια στη συνολική αναμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και στη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση όλων των εκπαιδευτών της. Η δέσμευση του οργανισμού για συνεισφορά στην Κοινωνία της Γνώσης και της επιχειρησιακής ανάπτυξης, οδήγησαν στην ίδρυση της TÜV ACADEMY, του εκπαιδευτικού κέντρου της TÜV AUSTRIA HELLAS, η οποία συνεργάζεται στενά με ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Καρπός αυτών των εξελίξεων, είναι η πρόσφατη συνεργασία της TÜV AUSTRIA HELLAS και της TÜV ACADEMY με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και συγκεκριμένα με το πρόγραμμα E-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να καλύπτει πλήρως τις σημερινές αυξημένες πρακτικές απαιτήσεις του χώρου της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Επιστήμης, ενώ τώρα με τη συνεργασία του με την TÜV ACADEMY καλύπτει τους ενδιαφερόμενους σε Θέματα Συστημάτων Διαχείρισης, με 7 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, όπως είναι η Ποιότητα, η Υγιεινή και η Ασφάλεια στο χώρο εργασίας, το Περιβάλλον, η Πληροφορική, η Ενέργεια κ.ά., διάρκειας από 1 έως και 3 μήνες.


Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Πειραιά αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (έτος ίδρυσης: 1938) και το μοναδικό μέχρι σήμερα που έχει ιδρυθεί από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών που σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιρειών της Ελλάδας, έβαλαν τις βάσεις για την οικονομική, νομική και τεχνική παιδεία των στελεχών της Ελληνικής Βιομηχανίας. Το δε Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Επιστήμης λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1990-1991.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο link: https://elearning.xrh.unipi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=65

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.