WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παρουσίαση Δράσεων Ινστιτούτου Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων

mediterranΝέες συνεργασίες για το Mediterranean College

 

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας του Mediterranean College με το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, 14:00 – 16:00, στο Lecture Hall των εγκαταστάσεων του Κολεγίου ημερίδα με θέμα: "Παρουσίαση των δράσεων του Ινστιτούτου Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων".

Inst Ereunas Katart
Το πάνελ των ομιλητών θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου κ. Αντωνακάκη Γιώργο, τον Αντιπρόεδρο κ. Κοντιζά Σταύρο και την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κ. Παπαδάκη Δέσποινα. Η έμπνευση για την ίδρυση του Ινστιτούτου Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων ήταν το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην κοινωνία, τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τον ευρωπαϊκό επιχειρηματικό κόσμο. Το Ινστιτούτο προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που έχει προκύψει με τη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας του και των φοιτητών που το στελεχώνουν.


Το Mediterranean College έχοντας πάντα στραμμένο το ενδιαφέρον του στην εξωστρέφεια και το ενδιαφέρον για την επιστημονική έρευνα επισύναψε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, με βασικό σκοπό την επαφή του ακαδημαϊκού προσωπικού με το σύνολο της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας και τη συμμετοχή των φοιτητών του σε ερευνητικές δραστηριότητες.


Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι η ερευνητική δραστηριότητα του Ινστιτούτου καλύπτει ποικιλία επιστημονικών πεδίων όπως ανάπτυξη, ανθρώπινα δικαιώματα, εκπαίδευση, ενεργειακή πολιτική, περιβάλλον, εξωτερικό εμπόριο, εξωτερική πολιτική, επιχειρήσεις, καινοτομία, οικονομικά και νομισματικά θέματα και πολιτισμός.


Info: Mediterranean College, Αθήνας, Πατησίων 107 & Πελλήνης, τηλ.: 210 8899600,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.medcollege.edu.gr.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.