WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Τι να Σπουδάσω; Πού να Σπουδάσω; Ποιες είναι οι Νέες Τάσεις της Αγοράς;

Doukas newΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με γνώμονα τη συνεχή προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στην εκπαίδευση και με επίκεντρο πάντα τους μαθητές, καινοτομούν με τη δημιουργία του Τμήματος Προετοιμασίας και Συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού.

Στόχος του συγκεκριμένου τμήματος, που στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είναι να υποστηρίξει εξατομικευμένα τους μαθητές σε αυτόν τον τόσο καίριο τομέα και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην αναζήτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε περισσότερες από 25 χώρες. Με την ευκαιρία της ίδρυσης του νέου μας τμήματος διοργανώνουμε ανοικτή παρουσίαση σε συνεργασία με την εταιρεία «Study Smart» και θέμα:

 

«Τι να Σπουδάσω; Πού να Σπουδάσω; Ποιες είναι οι Νέες Τάσεις της Αγοράς;»

τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012,

στις 6:15 το απόγευμα, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς.

 

Doukas tinaspoudaso

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν καίρια θέματα αναφορικά στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος σπουδών, το κόστος και την ανταπόκριση στην αγορά εργασίας, τη διαδικασία των αιτήσεων, τις προοπτικές του International Baccalaureate, το ρόλο του distance και online learning, τις διαφορές και την αναγνώριση επαγγελματικών και ακαδημαϊκών τίτλων σπουδών.

Ως Γονείς του 21ου Αιώνα οφείλουμε να είμαστε ενήμεροι και να προσφέρουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα τους εξασφαλίσουν ένα σίγουρο μέλλον. Σας προσκαλούμε να ακούσουμε και να ρωτήσουμε όλοι μαζί ανθρώπους προερχόμενους από την αγορά εργασίας και τον ακαδημαϊκό χώρο και να πάρουμε απαντήσεις σε όλες μας τις ερωτήσεις.

 

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.