WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημερίδα με θέμα «ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ: μια σχέση που δημιουργείται με τα τρόφιμα»

AMCΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Διαιτολογίας, διοργανώνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρες 10:00-13:00 ημερίδα με θέμα «ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ: μια σχέση που δημιουργείται με τα τρόφιμα».


Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο campus του Αμαρουσίου (Σωρού 74) και θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου της Υγείας και των Τροφίμων.


Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές Διαιτολογίας και Διατροφολογίας και σε επαγγελματίες διαιτολόγους, ενώ ο στόχος είναι να κατανοήσουν οι νέοι κυρίως στο επάγγελμα τις αλλαγές και τις εξελίξεις στη λειτουργία της βιομηχανίας τροφίμων και τον ρόλο των διαιτολόγων - διατροφολόγων σε αυτήν τη νέα εποχή.


Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης με τη λήξη της Ημερίδας.


Για το Πρόγραμμα της Ημερίδας & Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως και την 12/11, επισκεφθείτε το https://www.amc.edu.gr/news/230-news-110

 

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

* ΗΜΕΡΙΔΑ

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.