WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Executive Diploma in Accounting Management & International Accounting Standards

mediterranΠροσφέρεται και με τη μέθοδο του Distance Learning για φοιτητές από την επαρχία


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, ανακοινώνει ότι, ξεκίνησε η διαδικασία έναρξης υποβολής αιτήσεων του β’ κύκλου εγγραφών (Νοέμβριος 2012) για το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013, που αφορά στο προσφερόμενο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Executive Diploma in Accounting Management & International Accounting Standards, που προσφέρει σε συνεργασία με το London Centre of Management.MED accounting1

Πρόκειται για ετήσιο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους οικονομικών σχολών ή εργαζόμενους και στελέχη σε οικονομικά τμήματα και λογιστήρια, που επιθυμούν να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και στη Διοίκηση Λογιστηρίων. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση Executive Diploma από το London Centre of Management, αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό πιστοποίησης σπουδών με πολυετή εμπειρία και ιστορία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 

Προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά, part-time, με απογευματινές διαλέξεις δύο φορές την εβδομάδα ή με φοίτηση εξ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία μόνο ένα Σάββατο το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων και των στελεχών καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα εξειδικευμένα μαθήματα στη χρηματοδοτική και λογιστική διοίκηση, ένα μάθημα κορμού και την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας. Είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο που ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιήσουν γνώσεις ή ικανότητες που πιθανόν κατέχουν από σχετική εργασιακή εμπειρία. Στο πρόγραμμα διδάσκουν οικονομολόγοι, πιστοποιημένοι εισηγητές σε ΔΛΠ, Εσωτερικοί Ελεγκτές και στελέχη επιχειρήσεων.


MED accounting2Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Εισαγωγή στη Λογιστική, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, Οικονομικός / Λογιστικός Έλεγχος.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office του Κολεγίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, τηλεφωνείστε στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00 και Σάββατο 10:0 -14:00), στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.