WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χορηγός επικοινωνίας το eduadvisor.gr σε ενημερωτική εκδήλωση της Admitted!

Edu newΔωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για «Μεταπτυχιακά στο εξωτερικό: ΜΒΑ, Finance, Marketing, Management, HR» πραγματοποίησε την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα το γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης Admitted! με χορηγό επικοινωνίας το eduadvisor.gr, τον Απόλυτο Οδηγό Εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Eduadvisor Bratis


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Royal Olympic Hotel, όπου οι 300 περίπου ενδιαφερόμενοι που παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης της Admitted! κο Κωνσταντίνο Τσουκαλά για τις τάσεις και τους συνδυασμούς κατευθύνσεων στην business εκπαίδευση, την σύνδεση με την αγορά εργασίας, αλλά και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα οργανώσουν το φάκελό τους για μια επιτυχημένη αίτηση και πώς θα διαχειριστούν το ζήτημα των υποτροφιών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του eduadvisor.gr κο Ανδρέα Μπράτη αναλυτική παρουσίαση για το πώς μπορεί ο υποψήφιος να πετύχει τη βαθμολογία που χρειάζεται στο GMAT, τεστ που αποτελεί προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (ΜΒΑ) των περισσότερων ξένων πανεπιστημίων. Τέλος, παρουσιάστηκαν τα προγράμματα των business schools που αντιπροσωπεύει το γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης Admitted!, όπως είναι το Hult International Business School, το European University, το London School of Business and Finance κ.α.


Eduadvisor bannerΜετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι υπεύθυνοι της Admitted! και του eduadvisor.gr απάντησαν στις απορίες των ενδιαφερομένων και ακολούθησε networking cocktail, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους πίσω από την Admitted! και το eduadvisor.gr και να συζητήσουν μαζί τους για τους προβληματισμούς τους. Το μεγάλο ενδιαφέρον και η συμμετοχή που συγκέντρωσε η εκδήλωση δείχνει σίγουρα πως ένα μεταπτυχιακό είναι σήμερα απαραίτητο όσο ποτέ για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία!


Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε μέσα από τις σελίδες του eduadvisor.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.