WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκφράστε τις απόψεις σας στο eduadvisor.gr

EduadvisorΝέα υπηρεσία: «ΑΠΟΨΕΙΣ»

Αγαπητοί φίλοι του eduadvisor.gr,

Η προτίμησή σας στο eduadvisor.gr και στις ποιοτικές υπηρεσίες του μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το έχει καθιερώσει ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ελληνικά εκπαιδευτικά sites.

Το eduadvisor.gr σας ευχαριστεί και σας ενημερώνει ότι μια νέα υπηρεσία προστίθεται με την ονομασία «Απόψεις».

Σας προτρέπουμε να μας αποστείλετε τις απόψεις σας πάνω σε κάποιο εκπαιδευτικό ή επιστημονικό θέμα στο οποίο ειδικεύεστε και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε επώνυμα στο eduadvisor.gr με πάνω από 2.500 επισκέπτες καθημερινά.

Η διαδικασία δημοσίευσης στο eduadvisor.gr είναι η παρακάτω:

1) Αποστέλλετε πρώτα το κείμενό σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για επεξεργασία.

2) Στη συνέχεια εγκρίνεται ή απορρίπτεται από τους επιστημονικούς υπευθύνους μας.

3) Σε περίπτωση έγκρισης δημοσιεύεται στο eduadvisor.gr («Απόψεις»).

4) Σε περίπτωση απόρριψης σας ενημερώνουμε για το λόγο της απόρριψης.

5) Δεν επιτρέπεται η πολιτική-κομματική θέση και κριτική.

Τεχνικές Προδιαγραφές:

1. Το κείμενό σας δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 1.000 λέξεις.

2. To κείμενό σας πρέπει να είναι πρωτότυπο και να μην αποτελεί αντιγραφή ή επαναδημοσίευση.

3. Το κείμενο θα πρέπει να αποστέλλεται σε μορφή word στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

4. Θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνό για τυχόν επικοινωνία από μέρους μας, το e-mail σας και το επάγγελμά σας. Σε περίπτωση που είστε διακεκριμένος επιστήμονας, θα πρέπει να μας αναφέρετε τον επιστημονικό τομέα που ασχολείστε και τους τίτλους σπουδών που σας έχουν απονεμηθεί.

5. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τη φωτογραφία σας για να δημοσιευτεί μαζί με το κείμενό σας. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή, στο πρότυπο φωτογραφίας διαβατηρίου.

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τις σοβαρές και εμπεριστατωμένες ιδέες σας για την παιδεία ή το επιστημονικό αντικείμενό σας.

 

Με εκτίμηση,

η ομάδα του eduadvisor.gr

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.