WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη του Προγράμματος Executive Diploma in Small and Medium Business Management

mediterranΤο Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma in Small and Medium Business Management (Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων) τον Οκτώβριο του 2012.

Πρόκειται για ετήσιο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, που έχει στόχο να προσφέρει σε ιδιοκτήτες και δυναμικά, ανερχόμενα στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων τις εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να στελεχώσουν και  να διοικήσουν με αποτελεσματικότητα μια μικρομεσαία επιχείρηση.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Executive Diploma από το London Centre of Management, αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό πιστοποίησης σπουδών με πολυετή εμπειρία και ιστορία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.MED_small_business

Προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά, part-time, με απογευματινές διαλέξεις δύο φορές την εβδομάδα ή με φοίτηση εξ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία μόνο ένα Σάββατο το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των ιδιοκτητών / εργαζόμενων καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις βασικές περιοχές του Small and Medium Business Management. Περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας: Προγραμματισμός και Έλεγχος στο Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Διαχείριση Οικονομικών Πόρων, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Διπλωματική Εργασία.

Η αξιολόγηση των φοιτητών γίνεται μέσω γραπτών εξετάσεων στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Οι εξετάσεις στα περισσότερα μαθήματα βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων (case studies) και σε ερωτήσεις κριτικής αξιολόγησης.

Το Executive Diploma in Small and Medium Business Management είναι «γεφυροποιό» πρόγραμμα για το Master of Business Administration (MBA), γεγονός που καθιστά εφικτό εργαζόμενοι χωρίς πρώτο πτυχίο να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε 3 έτη, χωρίς να έχει προηγηθεί πτυχίο Bachelor ή ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι σπουδαστές, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office του Κολεγίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8. 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, τηλεφωνείστε στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.