WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

10η Αποφοίτηση MBS College

MBS_CollegeΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 15/9/2012 η 10η Αποφοίτηση των σχολών του Business και Art & Design του Nottingham Trent University, στο Κινηµατοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ». Την απονομή πραγματοποίησαν ο Dr. Simon Mercado, Head of International Affairs του Nottingham Trent University, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην υποδειγματική συνεργασία που έχει το Πανεπιστήμιο, για παραπάνω από µια δεκαετία µε το MBS COLLEGE.

MBS_Apofoitisi1

Σηµείωσε δε, ότι το Πανεπιστήµιο Nottingham Trent είναι περήφανο για την συνεισφορά του MBS COLLEGE στην επιτυχία του προγράµµατος ΒΑCHELOR (Ηons) in Business, το οποίο  επικεντρώνεται στα κεντρικά σηµεία της επιτυχηµένης διοίκησης και οργάνωσης των σύγχρονων επιχειρήσεων. Είναι ένα από τα µεγαλύτερα και πιο δηµοφιλή προγράµµατα σπουδών παγκοσµίως. Συνεχάρη επίσης τους απόφοιτους της σχολής Art & Design. 

MBS_Apofitisi2Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ποιότητα των σπουδών, η οποία αφενός οφείλεται στη σωστή διαχείριση του προγράμματος από το MBS COLLEGE, και αφετέρου ενισχύεται και διασφαλίζεται από το ήδη υπάρχον σύστηµα ελέγχου ποιότητας του Πανεπιστηµίου Nottingham Trent.

Ιδιαίτερη έµφαση έδωσε στη σειρά κατάταξης του Nottingham Trent University τα τελευταία χρόνια, καθώς αξιολογείται ως το καλύτερο νέο πανεπιστήµιο στη Μεγάλη Βρετανία. Γι’αυτό κιόλας δέχεται τις περισσότερες αιτήσεις στα προγράµµατα σπουδών από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήµιο της Αγγλίας. Συγκεκριµένα ανέφερε ότι το πανεπιστήµιο Nottingham Trent µέσω του MBS College προσφέρει εκπαίδευση επιπέδου Bachelor. Στόχος του Τµήµατος Διοίκησης Επιχειρήσεων κατά τα τρία έτη που πέρασαν ήταν να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν ολοκληρωμένη γνώση της Οργάνωσης &  Διοίκησης επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίσουν τη σίγουρη επαγγελµατική προοπτική και ανέλιξη τους.MBS_Apofitisi3

Η προσέλευση του κόσµου ήταν αρκετά µεγάλη. Δεν έλειψαν από την εκδήλωση εκπρόσωποι από τον επιχειρηµατικό και πολιτικό κόσµο. 
Τέλος, χρήζει σπουδαιότητας να αναφερθεί ότι σύµφωνα µε την κοινοτική οδηγία 36/2005 οι απόφοιτοι του Nottingham Trent University που παρακολούθησαν το πρόγραμμα σπουδών τους μέσω του MBS College, απέκτησαν αναγνωρισµένα πανεπιστηµιακά πτυχία.

Για να δείτε τα ονόματα των αποφοίτων πατήστε ΕΔΩ.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.