WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

CITY College - Πανεπιστήμιο του Sheffield

CITY_SheffieldΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκαν για άλλη μια χρονιά το Πανεπιστήμιο του Sheffield και το Διεθνές Τμήμα του στη Θεσσαλονίκη, το CITY College, τη δημοσίευση της φετινής Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων για τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο (QS World University Rankings 2012-13).

Σύμφωνα με την επίσημη παγκόσμια κατάταξη το Πανεπιστήμιο του Sheffield είναι για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, 

  • 66ο στον κόσμο 
  • 20ο στην Ευρώπη και 
  • 11ο στη Μεγ. Βρετανία.

Το Πανεπιστήμιο του Sheffield εξακολουθεί να ανήκει στο 1% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια κατάταξη τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια εμφανίζονται ανάμεσα στις θέσεις 450-600.

Στόχος της διεθνώς αναγνωρισμένης κατάταξης QS είναι να αξιολογήσει και να κατατάξει σε μια παγκόσμια κλίμακα τα πανεπιστήμια, ανάλογα με την ακαδημαϊκή προσφορά και την ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρουν.

To CITY College, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Συνδέοντας την Μεγάλη Βρετανία με την Νοτιοανατολική Ευρώπη, το CITY College δίνει τη δυνατότητα στους νέους να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στο αντικείμενο της επιλογής τους, να αποκτήσουν το πτυχίο ενός κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου και παράλληλα να γίνουν μέλη μίας διακεκριμένης ακαδημαϊκής κοινότητας με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής καριέρας.

Η νέα παγκόσμια κατάταξη των πανεπιστημίων αντανακλά άμεσα την ποιότητα των φοιτητών του CITY College. Οι απόφοιτοι του CITY College είναι απόφοιτοι του Sheffield καθώς το πτυχίο τους, τους απονέμεται απευθείας από το ομώνυμο Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο του Sheffield είναι το μόνο πανεπιστήμιο στον κόσμο το οποίο προσφέρει τα προγράμματά του στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω του Διεθνούς του Τμήματος, του CITY College που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.city.academic.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.