WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Mediterranean College - Η Παγκόσμια Κρίση του 2008: Διπλωματική εργασία φοιτητή γίνεται βιβλίο

mediterranΦοιτητής του Mediterranean College στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης Executive Diploma in Management που προσφέρεται από το London Center of Management, ο Διομήδης Χόνδρος, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ, εξέδωσε τη διπλωματική του εργασία σε βιβλίο με τίτλο «Η Παγκόσμια Κρίση του 2008».

Vivlio_Xondros

Στην ανάλυσή του ο κ. Χόνδρος ανατέμνει τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, αναζητώντας απαντήσεις σε δυο σημαντικά ερωτήματα: τι οδήγησε στη σημερινή κρίση και πόσο αποτελεσματική αποδείχθηκε η πολιτική που ακολουθήθηκε για την αντιμετώπισή της. Η εξαιρετικά επίκαιρη αυτή ανάλυση προσθέτει χρήσιμα συμπεράσματα στην κρίσιμη αυτή συγκυρία, όχι μόνο για την Ελλάδα ή το Ευρώ, αλλά και συνολικά για το εγχείρημα της ευρωπαϊκής οικονομικής ολοκλήρωσης.

Το βιβλίο προλογίζει ο Δρ. Νίκος Κιτωνάκης, καθηγητής Επιχειρησιακής Πολιτικής και Στρατηγικής στο Mediterranean College υπό την επίβλεψη του οποίου πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία.

Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Mediterranean College αισθάνεται υπερήφανο για το εκδοτικό εγχείρημα του κ. Χόνδρου κι εύχεται από καρδιάς το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο.

Περισσότερες Πληροφορίες: Mediterranean Colelge, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547708, Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, Facebook: https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.