WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά!

KessarisΠρώτο κουδούνι! Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, που μετρούν πάνω από 50 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, καλωσόρισαν και φέτος γονείς και μαθητές με τον καθιερωμένο αγιασμό στις εγκαταστάσεις τους στη Βάρη με αφορμή την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς. Ανδρέας, Ηλίας και Αύρα Καίσαρη υποδέχθηκαν έναν έναν τους παλιούς και νέους μαθητές του σχολείου.

Ο κ. Ηλίας Καίσαρης αμέσως μετά τον αγιασμό, εξέφρασε τις για άλλη μια φορά ευχαριστίες προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, περιέγραψε εν συντομία τους σχεδιασμούς του σχολείου για τη νέα χρονιά και έκλεισε με ευχές για «καλή πρόοδο» στους μαθητές.Kaisaris_enarksisxolikisxronias3

«Είναι μια χρονιά που γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ανασφάλεια που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλων των οικογενειών,  και αυτό επηρεάζει ασφαλώς και τους μαθητές. Εμείς, θα συνεχίσουμε σταθερά να τους ενισχύουμε με ο,τι μπορεί να τους εφοδιάσει με γερές βάσεις, με εικόνες και εμπειρίες που θα κουβαλούν σε όλη τους την ενήλικη ζωή» δήλωσε ο κ. Ηλίας Καίσαρης, Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.

Kaisaris_enarksisxolikisxronias2«Οι γνώσεις είναι πάντοτε ο καλύτερος τρόπος για να χτίσει κανείς μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, αυτό το ξέρουμε καλά όλα αυτά τα χρόνια με τους χιλιάδες μαθητές που έχουν περάσει από τα Εκπαιδευτήρια μας. Έχουμε εμπιστοσύνη, λοιπόν, στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω πως η κοινωνική μας ευαισθησία είναι παρούσα και έντονη τόσο εκ μέρους της Διοίκησης όσο και ανάμεσα στο προσωπικό μας. Είμαστε άλλωστε ένα σχολείο που το ανθρώπινό του πρόσωπο είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του» κατέληξε ο κ. Ηλίας Καίσαρης.

Λίγα λόγια για τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη:

Η Σχολή Καίσαρη ιδρύθηκε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από τον Ανδρέα Καίσαρη. Κάλυπτε όλες τις βαθμίδες της δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και πολλοί από τους αποφοίτους της διακρίθηκαν αργότερα στον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό τομέα. Από το 1995 ξεκίνησε η λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη Αττικής. Σε μία καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 35 στρεμμάτων και σε υπερσύγχρονα κτίρια δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν Νηπιαγωγείο (με τμήματα προνηπίων και νηπίων), Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.Στη διοίκηση συμμετέχουν πλέον ενεργά τα παιδιά του Ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων, Ηλίας και Αύρα Καίσαρη.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.