WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ζήσε μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, ξεκινώντας το ταξίδι από το 1ο λεπτό....

NewMediaStudiesH New Media Studies ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στις σπουδές δημοσιογραφίας, Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Internet, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό αφού στα δυνατά της χαρτιά εκτός από την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη, βρίσκεται ένα πολύ ενισχυμένο νέο πρόγραμμα σπουδών, εστιασμένο στη ζωντανή γνώση και κυρίως στην πραγματική πρακτική εξάσκηση, από την 1η μέρα σπουδών. Άλλωστε η φιλοσοφία του νέου προγράμματος σπουδών της NMS, είναι ο σπουδαστής από τα πρώτα βήματα της δημοσιογραφικής του διαδρομής να είναι σε θέση να πάρει τη ζωντανή γνώση και να βγει έτοιμος και μάχιμος στο αληθινό πεδίο δράσης. Η φιλοσοφία άλλωστε της σχολής του Σταμάτη Μαλέλη είναι να εργάζονται σε αληθινές συνθήκες με επαγγελματίες των media οι σπουδαστές από την αρχή. Ο στόχος και το όραμα του είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες της αγοράς να είναι οι απόφοιτοι της Νew Media Studies, οι αυριανοί Ηγέτες της Δημοσιογραφίας.

Το πρόγραμμα σπουδών της New Media Studies έχει σχεδιαστεί εστιασμένα από τον ίδιο το Σταμάτη Μαλέλη κι όλο το επιτελείο των καθηγητών και στους 4 κλάδους TV Broadcasting, Radio Broadcasting, Digital & Social Media, Marketing & Communication με στόχο την εξειδίκευση των σπουδαστών και την ετοιμότητά τους στα Νέα Μέσα.

Στη NMS το νέο πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε ως ο χάρτης για την επίτευξη των στόχων των σπουδαστών, ενώ ταυτόχρονα δουλεύοντας προς την κατάκτηση του στόχου τους, βιώνουν μια συγκλονιστική εμπειρία. Καινούργιο πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση στο νέο δημοσιογράφο.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 εξάμηνα καθένα από τα οποία έχουν συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους για την σωστή κατάρτιση των φοιτητών, ακαδημαϊκά, την ολοκλήρωση των προσωπικοτήτων τους βιωματικά και φυσικά τη δόμηση της επαγγελματικής τους πείρας μέσα από την συνεχή πρακτική εξάσκηση στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Είναι ένα εκπληκτικό μίγμα ζωντανής γνώσης, δηλαδή πρότυπες τεχνικές ακαδημαϊκής διδασκαλίας, interactive sessions, παρουσιάσεων, case studies και πρακτικής εξάσκησης στις αληθινές συνθήκες της αγοράς.

Στη NMS όλο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 θεμελιώδεις βαθμίδες, που συμπορεύονται με τις θεματικές ενότητες της ζωντανής γνώσης και της πρακτικής. Ο στόχος των 3 βαθμίδων είναι όλη η διάρκεια φοίτησης και εργασίας του σπουδαστή να είναι σε αληθινές συνθήκες, να μπορεί ο ίδιος να χαρακτηριστεί από ετοιμότητα και ικανότητα και ταυτόχρονα ως προσωπικότητα να πλουτίσει σημαντικά για να αντιληφθεί τη σημασία τους λειτουργήματος της δημοσιογραφίας, σε όποιο από τα 3 πεδία δράσης της κι αν δραστηριοποιηθεί, είτε στην τηλεόραση, είτε στο ραδιόφωνο, είτε στο internet.

Η 1η βαθμίδα είναι η Θεμελίωση των Βασικών Αρχών της Δημοσιογραφίας. Η 2η βαθμίδα είναι η Εμβάθυνση στη ζωντανή – ακαδημαϊκή γνώση κι η εξοικείωση με εγκαταστάσεις, τεχνολογίες, μηχανισμούς, προγράμματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο, το internet και τα παραδοσιακά έντυπα. Η 3η βαθμίδα έγκειται στην πρακτική εξάσκηση. Ο σπουδαστής ανάλογα με την επιθυμία του, την καθοδήγηση των καθηγητών του αλλά και τις δεξιότητες του, επιλέγει να δουλέψει με επαγγελματίες του χώρου σε αληθινές συνθήκες και χρόνους ως δημοσιογράφος, είτε στην τηλεόραση, ως ρεπόρτερ, συμπαρουσιαστής, παραγωγός, κειμενογράφος, είτε στο ραδιόφωνο με επιλογή ένα από τα 5 ραδιόφωνα του ομίλου (Athens radio DJ, diesi, Dromos FM, Rock FM, Lampsi ) ή στο web radio, είτε στα δύο portal star.gr, lay-out.gr και στο site controltv.net. Επιλογές ωστόσο κι οι αληθινές ευκαιρίες εξέλιξης περιμένουν κι όσους διαλέξουν την επικοινωνία, και το Marketing σε αντίστοιχα τμήματα των εταιριών του ομίλου Star Investment.

H New Media Studies στοχεύει να δημιουργήσει τους αυριανούς ηγέτες της δημοσιογραφίας. Στο πλαίσιο αυτό εμπλουτίζει χωρίς έξτρα καταβολή διδάκτρων τη ζωντανή γνώση με μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια στους ευρύτερους τομείς της επικοινωνίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των digital media, από καταξιωμένους επιστήμονες κι αναλυτές σους τομείς αυτούς. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των 3 ακαδημαϊκών εξαμήνων οι σπουδαστές δέχονται διαλέξεις από guest speakers οι οποίοι σε ωριαίες συναντήσεις, δίνουν ακριβείς γνώσεις και κατευθύνσεις για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στα media.

Όραμα, φιλοδοξία, εξειδίκευση αλλά κυρίως ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας για μια εμπειρία που ξεκινά ως Ακαδημαϊκή Σπουδή και γίνεται εμπειρία που αλλάζει τη ζωή των σπουδαστών για πάντα, είναι το μίγμα που χαρακτηρίζει ιδεολογικά τη new media studies. Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο άνθρωπος που άλλαξε τα media στην Ελλάδα, επιβραβεύει τους καλύτερους υπογραμμίζοντας έτσι και τον αξιοκρατικό χαρακτήρα της Σχολής του, οι 3 πρώτοι υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.