WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Mediterranean College - Επιτυχής διοργάνωση του "Live the MC EXPERIENCE today"!

mediterranΜε ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων υποψηφίων φοιτητών, πραγματοποιήθηκε το Open Day στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την εξαιρετική δυνατότητα να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία φοίτησης.

Το καλωσόρισμα πραγματοποίησαν, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Κολλεγίου κος Γ. Παπαδάκης, εκπρόσωπος του University of Derby, UK και ο Καθηγητής κος Νικόλαος Μαρκάτος, Τέως Πρύτανης του ΕΜΠ και Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου ΚΕΤΑΚ του Mediterranean College.MCExper1

Στους συμμετέχοντες, δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ακαδημαϊκή φιλοσοφία και τα επιτεύγματα του Mediterranean College, τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης, το πλάνο επαγγελματικής ανάπτυξης και απασχολησιμότητας, τις εκπαιδευτικές δράσεις και γενικότερα  τη φοιτητική ζωή στο Mediterranean College. 

MCExper2Στη συνέχεια των παράλληλων εκδηλώσεων, οι υποψήφιοι φοιτητές περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, θαυμάζοντας τα εκθέματα και τα projects των φοιτητών, συμμετείχαν ενεργά σε Panel φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και παρακολούθησαν ένα πραγματικό μάθημα στις ειδικότητες των Μηχανολόγων Μηχανικών, των Πολιτικών Μηχανικών, της Ψυχολογίας, των Παιδαγωγικών Σπουδών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής.  

Ακολούθησε ένα φιλικό Buffet – Music που  πραγματοποιήθηκε στο Student Lounge του Mediterranean College. www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:MCExper3

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.