WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ένα Πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία με Practicum (MA in Counselling Psychology with Practicum)

CITY_SheffieldΤο Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μοναδικό, καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (Counselling Psychology), συνδυάζοντας την Πανεπιστημιακή θεωρητική κατάρτιση με την επαγγελματική εμπειρία.

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που πρόκειται να λειτουργήσει για πρώτη φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, προσφέροντας στους αποφοίτους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις θεωρητικές γνώσεις της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας σε υψηλό Πανεπιστημιακό επίπεδο, αποκτώντας ταυτόχρονα επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση μέσω του Practicum. Η δομή και η διάρθρωση του προγράμματος διδασκαλίας βασίζεται στην ενσωμάτωση της προσέγγισης του «αναστοχασμού» (reflective practice), που έχει εισαχθεί πρόσφατα σε αντίστοιχα προγράμματα της Μεγ. Βρετανίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μάθησης μέσω της βιωματικής εμπειρίας και όχι μόνο μέσω της μελέτης και διδασκαλίας.

Η παρακολούθηση του MA in Counselling Psychology with Practicum οδηγεί στην απόκτηση αντίστοιχου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών που απονέμεται απ’ ευθείας από το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Sheffield, τίτλος ο οποίος πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια των Διεθνών Επαγγελματικών Φορέων της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας οι οποίοι και αποδίδουν επαγγελματικά δικαιώματα στα μέλη τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι

  • επιθυμούν να καλλιεργήσουν περαιτέρω τις συμβουλευτικές τους δεξιότητες μέσα σε ένα πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον,
  • επικεντρώνουν στη συνεχή ανάπτυξη και εξάσκηση της συμβουλευτικής ικανότητας τους έναντι εκείνης των αμιγώς θεωρητικών/ ερευνητικών δεξιοτήτων, όπως συμβαίνει στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής
  • επιθυμούν την πιστοποίηση της πρακτικής εκπαίδευσης τους στη συμβουλευτική υπό εποπτεία, ούτως ώστε να πληρούν τα βασικά κριτήρια αναγνώρισης, έτσι όπως αυτά ορίζονται από σχετικούς επαγγελματικούς συλλόγους.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2310 224421, 269095 e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To CITY College, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Προσφέρει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα ακόλουθα επιστημονικά πεδία: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά,  Ψυχολογία και Πληροφορική. Τα πτυχία απονέμονται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του Sheffield, το οποίο κατατάσσεται στα «100 Κορυφαία Πανεπιστήμια του Κόσμου», ενώ ανακηρύχθηκε «Πανεπιστήμιο της Χρονιάς» για το 2011-12 από τον έγκριτο φορέα Times Higher Education. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.city.academic.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.