WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - Autumn 12 (ΑΘΗΝΑ)

IPΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

34 από τους πιο διακεκριµένους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους αποτελούν φέτος την έκθεση Autumn 12 στην πρωτεύουσα. Τα σεµινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ηµέρες, Σάββατο και Κυριακή, 8 και 9 Σεπτεµβρίου 2012 από 10:00 - 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, πρίν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Στη σηµερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των καθηγητών, καθώς και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να διαπαιδαγωγήσουν τους µαθητές τους. Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγµατοποιηθούν 33 σεµινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς οµιλητές και επιµορφωτές καθηγητών. Από το εξωτερικό, µεταξύ άλλων, θα παρευρεθούν οι: κ. Jane Revell για να αναλύσει τον Νευρογλωσσικό Προγραµµατισµό (NLP) στην τάξη, η κ. Tuğçe Saklıca Rigatos για την διδασκαλία της Τούρκικης ως ξένης γλώσσας και ο κ. Eric Young για την βελτίωση των επιδόσεων των µαθητών στις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, οι διακεκριµένοι Έλληνες εκδότες, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγµα των ηµερών µας. Ο κ. Γρίβας θα αναλύσει τις σχέσεις καθηγητών-µαθητών, ο Δρ. Κολιάδης τις µαθησιακές δυσκολίες, η κ. Τριανταφυλλοπούλου τα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρει το διαδίκτυο και η κ. Καρ και ο κ. Σιούντρης τις επιδόσεις των µαθητών στις εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια της εκτενούς εκθέσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερµανικά, Ισπανικά και Ιταλικά βιβλία και µέσα διδασκαλίας. Ακόµη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι µόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από εταιρείες προγραµµατισµού ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρων επιµόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.

Στη φετινή έκθεση η IPE για πρώτη φορά θα συνεργαστεί µε τους µεγαλύτερους συλλόγους καθηγητών Ιταλικής (inital) και Ισπανικής (ASPE) γλώσσας για την προώθηση της διδασκαλίας περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η είσοδος στην IPE, το µεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δηµόσια σχολεία,καθώς και για ακαδηµαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήµια.

Λεπτοµερές πρόγραµµα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφόρος Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.