WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Τιμητική διάκριση στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για το περιβαλλοντικό τους ενδιαφέρον!

KessarisΔιαχρονική και αμείωτη παραμένει η πρόθεση των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη να καλλιεργούν μέσω του εκπαιδευτικού τους προγράμματος το εθελοντικό πνεύμα στους μαθητές τους.

Το εθελοντικό αυτό πνεύμα μάλιστα, συχνά μεταφέρεται στην πράξη με τη συμμετοχή των μαθητών σε δράσεις που αφορούν την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Πρόσφατα, η συμμετοχή των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στον εθελοντικό καθαρισμό του υγροβιότοπου της Βραυρώνας στο πλαίσιο της εκστρατείας Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Πάρε μέρος και Καθάρισες» που διοργανώθηκε από το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» της Coca Cola στην Ελλάδα και το MEDASSET, οδήγησε τους διοργανωτές να απονείμουν  Έπαινο Συμμετοχής στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη.

Η τιμητική αυτή διάκριση χαροποίησε ιδιαίτερα τους εθελοντές και ενίσχυσε την επιθυμία τους για συνεχή υποστήριξη παρόμοιων δράσεων και πρωτοβουλιών .

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκστρατεία «Πάρε μέρος και Καθάρισες» συμμετείχαν συνολικά 2.442 εθελοντές, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν 12,6 χιλιόμετρα ακτών απομακρύνοντας 1.8 τόνους απορριμμάτων και 1,5 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών. Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν σχετικά με τις πηγές προέλευσης και της επιπτώσεις των απορριμμάτων στη θαλάσσια ζωή και την ανθρώπινη υγεία.

Λίγα λόγια για τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη:

Η Σχολή Καίσαρη ιδρύθηκε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από τον Ανδρέα Καίσαρη. Κάλυπτε όλες τις βαθμίδες της δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και πολλοί από τους αποφοίτους της διακρίθηκαν αργότερα στον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό τομέα. Από το 1995 ξεκίνησε η λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη Αττικής. Σε μία καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 35 στρεμμάτων και σε υπερσύγχρονα κτίρια δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν Νηπιαγωγείο (με τμήματα προνηπίων και νηπίων), Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Στη διοίκηση συμμετέχουν πλέον ενεργά τα παιδιά του Ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων, Ηλίας και Αύρα Καίσαρη.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.