WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Blog για την τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον κορυφαίο στοχαστή σε θέματα συνεργασίας πανεπιστημίων και επιχειρήσεων

ISTΟ Sir Tim Wilson, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Hertfordshire,  σύμβουλος της Βρετανικής κυβέρνησης  σε θέματα που αφορούν στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στα πανεπιστήμια, αλλά και στη συνεργασία επιχειρήσεων-πανεπιστημίων και Πρόεδρος του Μεικτού Διοικητικού Συμβουλίου του IST College, καταγράφει τις σκέψεις του για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του IST College.

Ο Sir Tim Wilson θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στοχαστές σε θέματα που αφορούν στη συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, συνεργασία που την τελευταία δεκαετία έχει μεταμορφώσει το Βρετανικό πανεπιστημιακό σύστημα.  Είναι τακτικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα.UniHert

Πρόσφατα, του ανατέθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση να προτείνει ένα πρόγραμμα δράσης που θα βοηθήσει να γίνει το Ηνωμένο Βασίλειο το καλύτερο μέρος στον κόσμο αναφορικά με τη συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, εξ ου και το The Review of Business-University Collaboration 2012.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε το blog του, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα το βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το link είναι το ακόλουθο: https://www.ist.gr/blog-sir-tim-wilson.html

Σύντομο Προφίλ: IST College
Το IST College, το πρώτο επιχειρησιακό κολλέγιο στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης, ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Διατηρεί από το 1992 συνεχή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise) για την αποκλειστική υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, για την απόκτηση τίτλων σπουδών Bachelor’s και Master’s που χορηγούνται απευθείας από το University of Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα επιχειρησιακά πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.