WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

«Τελευταίο κουδούνι» για τους απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη!

KessarisΜ` ένα αναμνηστικό λεύκωμα από τον Διευθυντή  του σχολείου κ. Ηλία Καίσαρη, μέσα στο οποίο «κλείστηκαν» στιγμιότυπα και αναμνήσεις μιας ολόκληρης σχολικής ζωής, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη «αποχαιρέτισαν» την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012, τους τελειόφοιτους μαθητές τους.

Σε μια γιορτή όπου κυριάρχησε η συγκίνηση των μαθητών της Γ´ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη αλλά και η αισιοδοξία για το μέλλον που ανοίγεται εμπρός τους, δύο συναισθήματα τόσο έντονα, που όμως «επαναλαμβάνονται» με τόσο ξεχωριστό τρόπο στον επιτυχημένο θεσμό του σχολείου στη διάρκεια των 50 και πλέον χρόνων λειτουργίας του.Telos_xronias_Kaisaris2

Ειδικότερα, στη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης οι απόφοιτοι έκλεψαν την παράσταση αφού τραγούδησαν, χόρεψαν, παρουσίασαν δραματοποιημένα στιγμιότυπα της σχολικής τους ζωής και μίλησαν με χιούμορ κι ευαισθησία για τα χρόνια που πέρασαν στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη. Στη συνέχεια δέχτηκαν εγκάρδιες ευχές από τη διευθύντρια του Λυκείου κ. Διονυσία Κανελλοπούλου και τους καθηγητές, για μία επιτυχημένη πορεία στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους.

Telos_xronias_Kaisaris1

Η γιορτή των αποφοίτων οργανώθηκε και φέτος από τους ίδιους τους μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους, τους οποίους συντονίζει τα τελευταία χρόνια η  φιλόλογος κα Έλλη Θεοδωράτου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στον καταπράσινο και κατάφωτο κήπο των Εκπαιδευτηρίων, με πλούσιο μπουφέ και μουσική. Καθηγητές, γονείς και μαθητές ενώθηκαν σε μια μεγάλη, κεφάτη παρέα διασκεδάζοντας μέχρι αργά.

Λίγα λόγια για τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη:

Η Σχολή Καίσαρη ιδρύθηκε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από τον Ανδρέα Καίσαρη. Κάλυπτε όλες τις βαθμίδες της δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και πολλοί από τους αποφοίτους της διακρίθηκαν αργότερα στον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό τομέα. Από το 1995 ξεκίνησε η λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη Αττικής. Σε μία καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 35 στρεμμάτων και σε υπερσύγχρονα κτίρια δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν Νηπιαγωγείο (με τμήματα προνηπίων και νηπίων), Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Στη διοίκηση συμμετέχουν πλέον ενεργά τα παιδιά του Ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων, Ηλίας και Αύρα Καίσαρη.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.