WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΚΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TOEFL ΣΤΟ MBS COLLEGE

MBS_newΣτο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου MBS στη Θέρισο, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξετάζονται οι ενδιαφερόμενοι για το δίπλωμα Αγγλικών TOEFL, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε εξεταστικό κέντρο για το συγκεκριμένο τεστ στην Κρήτη. 

Το δίπλωμα TOEFL πιστοποιεί το επίπεδο των Αγγλικών του εξεταζόμενου. Οι ενδιαφερόμενοι αποτελούνται συνήθως από άτομα που έχουν σκοπό να εισαχθούν σε Αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών, να πάρουν υποτροφίες από/για ιδρύματα του εξωτερικού και που χρειάζονται την έκδοση εξειδικευμένων επαγγελματικών πιστοποιητικών από δημόσιους φορείς.MBS_toefl

Το TOEFL αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και δημοφιλή τεστ Αγγλικών παγκοσμίως. Είναι αποδεκτό από περισσότερα από 8,000 ιδρύματα και φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο.  Είναι ευέλικτο όσον ν’ αφορά την εξεταστική διαδικασία, π.χ. υπάρχουν πολλές διαφορετικές ημερομηνίες εξέτασης και κάποιος μπορεί να το δώσει όσες φορές θέλει. Επίσης, ολοκληρώνεται μέσα σε μία μέρα, χωρίς ο εξεταζόμενος να πρέπει να επιστρέψει στο εξεταστικό κέντρο μία μεταγενέστερη ημέρα για το δεύτερο κομμάτι του τεστ, όπως συμβαίνει με άλλα τεστ Αγγλικών όπως το Proficiency. Και τέλος, επειδή το TOEFL είναι σχεδιασμένο με βάση τις ακαδημαϊκές ανάγκες του μελλοντικού φοιτητή, ο ενδιαφερόμενος προετοιμάζεται στην Αγγλική γλώσσα με βάση τις ακαδημαϊκές ανάγκες που θα έχει στο μέλλον.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.ets.org/toefl/ibt/about/.

Οι ημερομηνίες εξετάσεων για τους επόμενους 4 μήνες είναι το εξής:

Σάββατο, 28 Ιουλίου, 2012
Σάββατο, 4 Αυγούστου, 2012
Παρασκευή, 17 Αυγούστου, 2012
Σάββατο, 25 Αυγούστου, 2012
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, 2012
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, 2012
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, 2012
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2012
Σάββατο, 6 ΟκτωβρίουOct 06, 2012
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, 2012
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, 2012
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012

* Περισσότερες λεπτομέρειες

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.