WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 2012

PanNeapPafouΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, είναι ιδιωτικό Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και ισότιμο με τα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου. Το Νεάπολις είναι επίσης αναγνωρισμένο ως ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Παρέχει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μεγάλο εύρος Επιστημών και Τεχνολογίας. Η διάρκεια σπουδών για τα προπτυχιακά προγράμματα είναι 4 έτη, πλην του προγράμματος της Αρχιτεκτονικής που είναι 5 έτη και για τα μεταπτυχιακά 2 έτη. Τα μαθήματα στα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.

Το Πανεπιστήμιο ξεχωρίζει για το καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό με μακρά και σημαντική εμπειρία σε έγκυρα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, για την προηγμένη εκπαιδευτική τεχνολογία και υποδομές που διαθέτει καθώς και για τη μοναδική φοιτητική εμπειρία που προσφέρει.

Όσον αφορά τις υποτροφίες, αυτές προσφέρονται σε περιπτώσεις αριστείας, είτε ως οικονομική βοήθεια με κοινωνικά κριτήρια.  Αιτήσεις μπορείτε να υποβάλετε μέσω της ιστοσελίδας μας. Το Πανεπιστήμιο παρέχει επίσης τη δυνατότητα διαμονής στις εστίες του, με κόστος 300 Ευρώ μηνιαίως.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνει τις ακόλουθες ημερίδες ενημέρωσης για το κοινό όπου η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

  • Λευκωσία - Ξενοδοχείο Hilton -  04/07/2012 - 18:00-20:30 
  • Λεμεσός - Ξενοδοχείο Amathus - 05/07/2012 - 18:00-20:30 
  • Πάφος - Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου - 06/07/2012 - 18:00-20:30

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών στο τηλέφωνο +357 26843315 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.