WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το KeyCERT

Aegean_OmirosΑν είσαι ΚΑΤΟΧΟΣ VOUCHER – ΟΑΕΔ για κατάρτιση και πιστοποίηση στους Η/Υ τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος! Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το KeyCERT με τα πιο εντυπωσιακά εκπαιδευτικά δώρα που έχεις φανταστεί!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και δήλωσε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσεις υποτροφίες επιπέδου Masters & Bachelors στις ειδικότητες με την μεγαλύτερη επαγγελματική προοπτική και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το AEGEAN OMIROS COLLEGE.

Τι είναι το KeyCERT;KEYCERT

Το Key CERT είναι το ελληνικό πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ. Το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται επίσημα τόσο από το ελληνικό Κράτος, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είναι πιστοποιητικό εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (OEEK) και αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ!

Το KeyCERT ως ελληνικός, ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης έχει αναπτύξει, εγκαταστήσει και λειτουργεί, σύστημα διασφάλισης ποιότητας με βάση τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας (ISO 17024:2003 και ISO 9001:2000).

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση με τα μεγάλα εκπαιδευτικά δώρα, πρέπει να είσαι κάτοχος επιταγής κατάρτισης (Voucher) και να χρησιμοποιήσεις την επιταγή σε πρόγραμμα κατάρτισης που οδηγεί σε πιστοποίηση KeyCERT ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Η ολοκλήρωση της συμμετοχής σου στον διαγωνισμό επιτυγχάνεται με δύο πολύ απλά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία:

Αρχικά συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία στην φόρμα που βρίσκεται στο μεγάλος διαγωνισμός KEYcert και στη συνέχεια κάνε την εγγραφή σου σε πρόγραμμα που οδηγεί σε πιστοποίηση KeyCERT.

Για αυτό λοιπόν μην χάνεις χρόνο! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και άσε το KeyCERT να σου ανοίξει το δρόμο της κατάρτιση, της πιστοποίησης και της επιτυχίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση σχετικά με την συμμετοχή σου επικοινώνησε στα τηλέφωνα: 210.3392367 & 210.3390623.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.