WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

4 βραβεία κέρδισε το City Unity College στο Young Creative Chevrolet 2012

CityUnityCollegeΟι πρωτιές στο City Unity College συνεχίζονται. Η Ράννια Μακρυγιάννη και η Ηρώ Μωραΐτη σπουδάστριες του τμήματος Graphic design του CityU ήταν μέσα στους μεγάλους νικητές του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Young Creative Chevrolet 2012.

Στην απονομή των βραβείων -που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & ΜουσικήςCityUnityVraveia3 Β & Μ Θεοχαράκη-, τα βλέμματα τράβηξε η Ράννια Μακρυγιάννη καθώς απέσπασε όχι ένα αλλά συνολικά τρία βραβεία (1ο βραβείο Video, 3ο βραβείο Visual Arts, 3ο Photography). Αντίστοιχα η δεύτερη νικήτρια και σπουδάστρια του CityU, Ηρώ Μωραΐτη κέρδισε το 2ο βραβείο Visual Arts.

Ο πρόεδρος του City Unity College κ. Χάρης Γερονικόλας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στις δύο νικήτριες, καθώς και στην ομάδα των καθηγητών του τμήματος Graphic desing για την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα και ευχήθηκε σε όλους ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τελικό.

Ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet ξεκίνησε το 2007 στην Ευρώπη και υποστηρίζει ανερχόμενα νεαρά ταλέντα από το χώρο των εφαρμοσμένων  τεχνών, ενθαρρύνοντάς τους να δουν τη Chevrolet από τον δικό τους δημιουργικό τρόπο.

    CityUnityVraveia2    CityUnityVraveia1

Πληροφορίες για το City Unity College
Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες: 

Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)

Στείλτε μας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 210 3225253

Επισκεφθείτε το site μας: www.cityu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.