WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΚΡΙΣΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ UNIVERSITY OF LEICESTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ICON_newΣτην iCon International Training έχουμε ως στόχο την «Τάξη στη Μάθηση» δηλαδή τη συστηματική πολύπλευρη υποστήριξη της προσπάθειας όσων επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους, να πιστοποιήσουν την πρακτική τους εμπειρία και γνώση  και να βελτιώσουν τις προοπτικές της καριέρας τους σε διεθνές επίπεδο. Το κέντρο βάρους της μάθησης και εκπαίδευσης είναι ο σπουδαστής και όχι ο διδάσκων. Η ευελιξία του προγράμματος δίνει στον σπουδαστή ευκαιρία για αυτενέργεια και συνεχή ανάπτυξη.

Αυτό που προέχει στη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα της iCon είναι να προβλέπουμε τις ανάγκες της οικονομίας και κοινωνίας ώστε να προσφέρουμε τομείς μάθησης και προσόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και τους βοηθούν στην καριέρα τους, ώστε με ενθουσιασμό να μας συστήνουν. Η επιτυχία μας οφείλεται στη δέσμευσή μας να επενδύουμε, όχι μόνο σε εξαιρετικά προγράμματα, αλλά και σε αρτιότατο εξοπλισμό, κυρίως όμως σε πολύ υψηλού επιπέδου στελέχη και συνεργάτες.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας αναλάβαμε και επιτύχαμε την πρωτοβουλία να δίνουμε σειρά υποτροφιών για το εξαιρετικό και αυθεντικό ΜΒΑ του Πανεπιστημίου του Λέστερ (University of Leicester). Μ' αυτό τον τρόπο θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν ξεχνάμε πρωτίστως τον κοινωνικό μας ρόλο ως φορέα υποστήριξης της μάθησης και έχουμε βαθιά επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών όλων (ατόμων και επιχειρήσεων).

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας επισκεφθούν στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Ιουνίου, αφού καλέσουν στα τηλ. 210 9248534, 210 9248065 ή μέσω του www.icon.gr.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.