WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

10 υποτροφίες στο 50% των διδάκτρων στο MSc στην Προσχολική Αγωγή / Ειδικές Ανάγκες

Aegean_OmirosΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟ 50% ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ της σχολής Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του AEGEAN OMIROS COLLEGE - MSc στην Προσχολική Αγωγή / Ειδικές Ανάγκες που απονέμεται από το University of Wales

Οι υποψήφιοι μπορούν να προσκομίσουν το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουλίου 2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά στο τμήμα εγγραφών του Κολλεγίου:

1. Έντυπη αίτηση (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο) 
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
3. Επίσημο αντίγραφο πτυχίου. 
4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή μέσο όρο).
5. Δύο συστατικές επιστολές
6. Αποδεικτικό Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency Cambridge, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Proficiency (Γ2), που να έχουν αποκτηθεί την τελευταία δεκαετία μέχρι την ημερομηνία λήξεως υποβολής των δικαιολογητικών, IELTS 6.5 και άνω, τα αποτελέσματα των οποίων κατοχυρώνονται για πέντε έτη, πτυχίο από αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο, πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας). 
7. Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
8. 6 Φωτογραφίες

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί:

Πτυχιούχοι και επαγγελματίες όπως παιδαγωγοί, δάσκαλοι, βρεφονηπιοκόμοι, σχολικοί σύμβουλοι και άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται σε σχετικούς με την εκπαίδευση τομείς όπως ψυχολόγοι και λογοθεραπευτές.

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για όσους πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Οι επιτυχόντες θα ανακοινωθούν στις 17 Ιουλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών πατήστε εδώ.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.