WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το Κορυφαίο MBA με το κύρος του University of Derby, UK από το Mediterranean College

mediterranΗ Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις που διαμορφώνονται στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, καθώς και στις διαρκώς αυξημένες πιέσεις των οργανισμών για αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, προσφέρει σε συνεργασία με το University of Derby, UK  για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013, το Πρόγραμμα  MBA με τίτλο «Master of Business Administration».

Το MBA του Mediterranean College με το κύρος του University of Derby, UK είναι ένα πρόγραμμα θεμελιωμένο επάνω στις σημερινές ανάγκες του διοικητικού στελέχους για διευρυμένη αντίληψη του διοικητικού έργου, και ικανότητα προσαρμογής στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς διεθνώς. Αποτελεί ένα από τα ελάχιστα προγράμματα ΜΒΑ της Μεγάλης Βρετανίας που έχει σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί από το CMI (Chartered Management Institute). Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι λαμβάνουν το Level 7 Diploma in Strategic Leadership and Management και  μπορούν να οδηγηθούν στην  απόκτηση του CMI Chartered Manager Status.

Το πρόγραμμα έχει μια προοδευτική εξέλιξη που επιτρέπει στους φοιτητές να ενισχύσουν και να εφαρμόσουν δεξιότητες κριτικής ανάλυσης, σύνθεσης, στρατηγικής θεώρησης, μάθησης μέσω έρευνας και ανεξάρτητης κρίσης. Έμφαση δίνεται στη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, μέσω της παροχής μαθημάτων που καλύπτουν όλο το εύρος των διοικητικών λειτουργιών, όπως ενδεικτικά: τη διαχείριση ανθρώπων, τη στρατηγική, τα χρηματοοικονομικά, το marketing και τις λειτουργίες (operations). Όλα τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνουν ένα διευρυμένο περιεχόμενο και να μην βλέπουν το κάθε αντικείμενο μεμονωμένα, αλλά αντίθετα, να τονίζουν την αλληλεπίδραση των διαφόρων τομέων του management και του τρόπου που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους (πχ. στρατηγική και μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικά και πληροφοριακά συστήματα, κ.ο.κ.)

H δομή και το περιεχόμενο του Προγράμματος έχει ως εξής:
Year 1 - Semester 1: -Contemporary Challenges in Leadership and Management: (Organisational Behaviour,  Change Management,  Strategic Leadership), - Markets, Customers and Marketing: (International / Global Markets,  Marketing Management,  Consumer Behaviour)
Year 1 - Semester 2: -Financial Planning and Performance: (Financial Management & Managerial Accounting,  Management Information Systems MIS), -Leading, Managing and Developing People: (Human Resource Management / Development, Leadership and Organisational Behaviour)
Year 2 - Semester 3: -Sustainable Business Operations: ( Quality & Operations Management,  Project Management)
Year 2 - Semester 4: -Strategic Management: (Global Corporate Strategy, Corporate Social Responsibility,  Innovation & Knowledge Management)-Business Impact Study

Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο έτη part- time και η γλώσσα διδασκαλίας  Ελληνική  ή Αγγλική. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων υλοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα και κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί.

Οι Καθηγητές του προγράμματος είναι κάτοχοι (ή υποψήφιοι) διδακτορικών τίτλων ενώ εγκρίνονται και αξιολογούνται συνεχώς από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Το MBA του University of Derby, UK σχεδιάστηκε για να προσφέρει σε υψηλόβαθμα στελέχη, αλλά και σε όσους αποβλέπουν σε τέτοιες ανώτερες διοικητικές θέσεις, τη δυνατότητα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διευρύνουν και να εμπλουτίσουν την υπάρχουσα διοικητική τους εμπειρία και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρέπει να είναι ικανοί να ανατρέχουν και να μαθαίνουν από τις προηγούμενες εμπειρίες τους, να ενσωματώνουν τις νέες γνώσεις τους σε αυτές και να τις εφαρμόζουν σε νέα δεδομένα.

Το ΜΒΑ του Derbyshire Business School προσελκύει συμμετέχοντες από τον ιδιωτικό, δημόσιο και μη κερδοσκοπικό τομέα. Η μαθησιακή εμπειρία εμπλουτίζεται από το ευρύ φάσμα επαγγελματικής προέλευσης και εργασιακής εμπειρίας των φοιτητών του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος παρέχονται από το Admission Office του Mediterranean College, τηλ. 210 8899 600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από την ενότητα Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων στο δικτυακό τόπο του Mediterranean College στη διεύθυνση www.medcollege.edu.gr


To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.