WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ «ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ» ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ N ‘JOY UNI-LEAGUE!

XinisΣτο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός φοιτητών και σπουδαστών, που διεξάγεται με μεγάλο χορηγό εκπαίδευσης τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το N’JOY  Uni-league Cup, «σφύριξε… λήξη» για φέτος, την Κυριακή 27 Μαΐου, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο.

Στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας, συμμετείχαν οι καλύτερες ομάδες της σεζόν, οι οποίες και συγκεντρώθηκαν από την Παρασκευή στην Αθήνα, και για 3 ημέρες έδωσαν συνεχείς αγώνες σε ένα πανελλήνιο FINAL 16, με παιχνίδια ιδιαίτερα δυνατά και λίαν αυστηρά, από πλευράς διαιτησίας!

Πρωταθλητές του N’JOY UNI-League αναδείχθηκαν και πάλι οι Amigos (Πληροφορική) από την Αθήνα, οι οποίοι διατήρησαν το… «θρόνο» τους, μετά την περυσινή επιτυχία, και μάλιστα με ελάχιστες διαφορές στο ρόστερ τους.

Στον τελικό, αντιμετώπισαν επίσης αθηναϊκή ομάδα, την Ramrod 2 FC (Καποδιστριακό) -κάτι που γίνεται για 1η φορά στη διοργάνωση, δηλαδή 2 ομάδες από την ίδια πόλη να φτάνουν στον Τελικό! Η Ramrod 2 FC πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο 1-1. Τελικά, η νίκη ήρθε με σκορ 3-1, με τους νικητές να πανηγυρίζουν τη διατήρησή τους στην κορυφή, με όλη τους την ψυχή!

Το event του τελικού τα είχε όλα! Πολύ κόσμο, δυνατό παλμό στην εξέδρα, ένα μουσικό live με τους «The Funkey» (που παρά τις καιρικές συνθήκες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, με γνωστές, ξένες επιτυχίες του ’90), τις πανέμορφες Elite Amazones – μαζορέτες της Εθνικής ομάδας, τον πρωταθλητή Ελλάδος στο free style football της Red Bull, κ. Άλεξ Πιτσαλίδη, τον «Γιουνιλίγκα» - η έφηβη πλέον μασκότ της διοργάνωσης!- καθώς και κληρώσεις για το κοινό, αλλά και επώνυμες παρουσίες στις απονομές.

        Xini5x5 Xini5x5_2 Xini5x5_3

Εν μέσω μιας φαντασμαγορικής ατμόσφαιρας, η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας στίβου κ. Αφροδίτη Σκαφίδα, και οι δύο πρώην «άσοι» του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας κ. Γιώργος Αμανατίδης και κ. Γιώργος Ανατολάκης απένειμαν το μεγάλο τρόπαιο στους πρωταθλητές, καθώς και τα μετάλλια, χορηγία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ως μεγάλος χορηγός εκπαίδευσης, παρέδωσαν επίσης στους νικητές τιμητικούς επαίνους, συνοδευόμενους και από μία υποτροφία, αξίας 4.000€ έκαστη, για σπουδές στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, που από φέτος διεκδίκησε και απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο «πάνθεον» των χορηγών του N’JOY UNI-League!

MVP του αγώνα ανακηρύχθηκαν για 1 ακόμα φορά τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αλλά και την προσφορά δωρεάν σεμιναρίων στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406, ή μπείτε στο site: www.edufestival.gr και στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.