WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

TO IST COLLEGE ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ISTCollegeΓια 2η συνεχόμενη χρονιά, το IST College σηκώνει το Κύπελλο του Τουρνουά  Μπάσκετ  Μεταλυκειακής  Εκπαίδευσης!

Η ομάδα Basket του IST College η οποία συμμετείχε στο ετήσιο Τουρνουά  Μπάσκετ  Μεταλυκειακής  Εκπαίδευσης παρέμεινε αήττητη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και επικράτησε στον τελικό της 25ης Μαΐου έναντι του Mediterranean College με σκορ 105-95.

Το Τουρνουά Μπάσκετ Μεταλυκειακής  Εκπαίδευσης είναι μία δραστηριότητα η οποία διεξάγεται επί σειρά ετών, κατά την οποία το IST College έχει πολλές φορές κατακτήσει τον τίτλο.

ISTcollegefotoΣύντομο Προφίλ: IST College

Το IST College, το πρώτο επιχειρησιακό κολλέγιο στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης, ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Διατηρεί από το 1992 συνεχή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise) για την αποκλειστική υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, για την απόκτηση τίτλων σπουδών Bachelor’s και Master’s που χορηγούνται απευθείας από το University of Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα επιχειρησιακά πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας. Πρόσφατα τα δύο ιδρύματα υπέγραψαν μια νέα συμφωνία συνεργασίας, βάσει της οποίας το Πανεπιστήμιο  του Hertfordshire επένδυσε στο IST College, έτσι ώστε να συμμετέχει τόσο στη μετοχική σύνθεσή του όσο και στην οργανωτική του δομή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.