WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

«Δημιουργικότητα στη Σχολική Τάξη»

DKEEΤο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών του δραστηριοτήτων για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που υλοποιεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), ανακοινώνει την έναρξη ενός κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων που αφορούν στη «Δημιουργικότητα στη Σχολική Τάξη» (Creative Classroom), στην Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ). 

Τα μαθήματα για τη Δημιουργικότητα στη Σχολική Τάξη διακρίνονται σε δύο επίπεδα (Α’ και Β’). Για την παρακολούθηση του Β΄ επιπέδου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του Α΄ επιπέδου. 

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου και είναι ασύγχρονα. 

Έναρξη 1ου μαθήματος: 2 Ιουνίου 2012. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται μόνο διαδικτυακά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο φιλοξενεί τα μαθήματα στην Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο: https://dkee.att.sch.gr/index_1.html ή επικοινωνήστε με την κ. Ιωάννα Κομνηνού στο mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.