WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υπάρχει και…χαμόγελο!

KessarisΜια από τις «κλασσικές» ελληνικές κωμωδίες, ένα αθάνατο σενάριο από τους Αλέκο Σακελλάριο και Χρήστο Γιαννακόπουλο που αποδόθηκε στο θεατρικό σανίδι αλλά και στην μεγάλη οθόνη με τεράστια επιτυχία, επέλεξαν φέτος οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη για να παρουσιάσουν το Σάββατο 5 Μαίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αργυρούπολης.

Μια παράσταση που δούλευε ολόκληρη τη σχολική χρονιά η Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη «Κιβωτός Ονείρων αποτελούμενη αναλυτικά από τους παρακάτω συντελεστές της παράστασης: Γιωργάκης- κυρ Φώτης: Κωνσταντίνος Οικονόμου, Κύριος Ευσταθίου-Μανωλιός-Δήμαρχος: Αλέξανδρος Γιαννιτσόπουλος, Γκρούεζας: Αλέξανδρος Τσατσαρώνης, Ανδρέας Μαυρογυαλούρος: Γιώργος Κουτσόπουλος, Τασία- Χωρική: Κατερίνα Νέου, Αλίκη: Πολυξένη Καίσαρη, Νάντα: Κατερίνα Παντελάκου, Λώρα-Χωρική: Χριστίνα Σταμούλη, Κώστας: Στέλιος Νέος, Πανάγος: Παντελής Μπράτης, Σωτήρης: Αιμίλιος Δημόπουλος, Κατίνα: Οδηγήτρια Δημητρίου, Λάμπαινα: Δήμητρα Οικονόμου και Οδηγός: Βασίλης Μόρντο

Kessaris1   Kessaris4  Kessaris3

Η σκηνοθεσία και η διασκευή ήταν των κκ. Έλλης Θεοδωράτου και Νάντιας Γιωτάκου, την απομαγνητοφώνηση σεναρίου από το κινηματογραφικό έργο έκανε η κα Τζωρτζίνα Χατζηδάκη, τα σκηνικά- έπιπλα επιμελήθηκαν οι κκ. Νίκος Αλαγιάννης και Κάτια Καίσαρη, φροντιστές ήταν οι κκ. Λευτέρης Παναγιωτίδης, Στράτος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Σπίνος, στα φώτα ο κ.  Νίκος Σουλτάνης ενώ τον ήχο-βίντεο-μοντάζ και την τεχνική υποστήριξη έκανε ο κ.  Δημήτρης Κοντός.

«Το χειροκρότημα και το χαμόγελό σας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο κέφι και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι!» δήλωσε σχετικά ο κ. Ηλίας Καίσαρης, εκ μέρους της θεατρικής ομάς «Κιβωτός Ονείρων»

Λίγα λόγια για τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: 
Η Σχολή Καίσαρη ιδρύθηκε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από τον Ανδρέα Καίσαρη. Κάλυπτε όλες τις βαθμίδες της δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης και πολλοί από τους αποφοίτους της διακρίθηκαν αργότερα στον επιστημονικό, επιχειρηματικό και πολιτικό τομέα. Από το 1995 ξεκίνησε η λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στη Βάρη Αττικής. Σε μία καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 35 στρεμμάτων και σε υπερσύγχρονα κτίρια δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν Νηπιαγωγείο (με τμήματα προνηπίων και νηπίων), Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Στη διοίκηση συμμετέχουν πλέον ενεργά τα παιδιά του Ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων, Ηλίας και Αύρα Καίσαρη.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.