WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ WEB SITE

mediterranΜια μεγάλη έρευνα του Mediterranean College, παρουσιάζει πως αξιολογούν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου τις  εταιρικές ιστοσελίδες και τη γενικότερη παρουσία των εταιριών στο web, δεδομένου ότι τα εταιρικά web sites αποτελούν σήμερα μια από τις πλέον διαδεδομένες  μορφές προβολής στο πλαίσιο της στρατηγικής προβολής των επιχειρήσεων. Η έρευνα αυτή, παρουσιάζει τους παράγοντες εκείνους που συνιστούν κριτήρια αξιολόγησης από την πλευρά των  επισκεπτών καταγράφοντας παράλληλα τις τάσεις και τις αντιλήψεις των χρηστών του διαδικτύου και των επισκεπτών εταιρικών web sites. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, είναι ιδιαίτερα σημαντικά εφόσον συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη προβολή των επιχειρήσεων μέσω του web και την αύξηση της αποτελεσματικότητας  της διαδικτυακής τους προβολής.

Η έρευνα διενεργήθηκε κατά το μήνα Απρίλιο του 2012  από το  Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας) του Mediterranean College,  με τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College. web2

Το δείγμα της έρευνας περιελάμβανε 450 ερωτώμενους, χρήστες Η/Υ και διαδικτύου, που διέθεταν σύνδεση Internet, ηλικίας 20-39 ετών και διεξήχθη σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη. Το σύνολο των ερωτώμενων είχαν επισκεφθεί τουλάχιστον δύο εταιρικά web sites, την τελευταία εβδομάδα. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στηρίζεται στη μέθοδο του δομημένου ερωτηματολογίου και των τηλεφωνικών συνεντεύξεων. 

web3                             web4 

Για να δείτε όλη την έρευνα πατήστε ΕΔΩ.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.