WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επιστήμη των Υπολογιστών"

AuebΤο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επιστήμη των Υπολογιστών" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους υποψηφίους για φοίτηση στον κύκλο σπουδών του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης να υποβάλλουν αιτήσεις από 2 μέχρι 31 Μαΐου 2012.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί: (α) Απόφοιτοι Τμημάτων Πληροφορικής ή Επιστήμης των Υπολογιστών των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, (β) Απόφοιτοι Πολυτεχνειακών Τμημάτων καθώς και Τμημάτων Θετικών και Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, (γ) Απόφοιτοι άλλων Τμημάτων Πανεπιστημίων, ή ισοτίμων Σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, των οποίων το γνωστικό αντικείμενο είναι συναφές με την Πληροφορική, (δ) Πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. των οποίων το γνωστικό αντικείμενο είναι συναφές με την Πληροφορική.

Για τους φοιτητές που θα εισαχθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 αποφασίστηκε η μείωση των διδάκτρων μέσω της προσφοράς ανταποδοτικού έργου στο Τμήμα Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, όλοι οι φοιτητές του Προγράμματος θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλουν χαμηλότερα δίδακτρα (2000 αντί για 4000 ευρώ) με την προσφορά ανταποδοτικού επικουρικού έργου (δηλ. βοηθητικής διδασκαλίας, απασχόλησης στα Εργαστήρια του Τμήματος, επιτηρήσεων) κατά το 2ο και 3ο εξάμηνο του Προγράμματος.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.